Background Dezvoltator

Dezvoltăm
excelența

La Wallberg totul începe cu aspirațiile
oamenilor pentru care
gândim și pentru care concepem fiecare proiect.

Ne inspirăm din nevoile reale, potențialul zonei, specificul comunității și construim, pe lângă clădiri moderne, adevărate experiențe de locuire.

În Alpii Bavarezi, Wallberg este un vârf montan spectaculos. În România, Wallberg este un dezvoltator de top premiat, cu o experiență de aproape 20 de ani, recunoscut pentru proiecte simbol în Arad, Brașov, Cluj-Napoca și Timișoara.

Descoperă apartamentele

Peste

150.000 m2

construiti

Peste

1000

apartamente predate

Peste

90 mil. Euro

investiți

Valorile
Wallberg

Excelența

In plus fata de calitatea exceptionala a constructiei, fiecare proiect Wallberg este un concept unic, atat la nivel arhitectural cat si din punct de vedere al conceptului de locuire.

Noi nu construim simple cladiri de locuit. Noi construim adevarate concepte de locuire. In acest fel definim excelenta la Wallberg Properties: excelenta in calitatea constructiei si in calitatea locuirii.

Inovația

Noi inovam prin concepte de locuire. Un proiect Wallberg este un concept inovativ atat din punct de vedere al design-ului, arhitecturii si constructiei cat si din punct de vedere al interactiunii proiectului cu oamenii.

Astfel se dezvolta spatii inovative care dau confort si valoare vietii clientilor Wallberg. Pentru ca excelenta inseamna a face lucruri obisnuite intr-un mod iesit din comun, care imbunatateste vietile oamenilor.

Integritatea

Unul din principiile de baza la Wallberg este desfasurarea activitatii in mod etic. Tot ceea ce intreprindem se ghideaza dupa valori morale care asigura corectitudinea, respectul fata de clienti, parteneri, angajati si actionari.

Mediul in care lucram este un mediu in care oamenii sunt parteneri iar transparenta si onestitatea sta la baza acestor relatii de parteneriat. Ne place sa spunem ca toate proiectele noastre sunt construite pentru client si impreuna cu clientii.

Valoarea adăugată pentru client

Prin calitatea constructiei, prin conceptele arhitecturale si de locuire, cream valoare adaugata pentru client. Valoare pe care un client o simte atat la nivel de confort in fiecare zi de zi daca locuieste intr-unul din proiectele noastre cat si la nivel financiar (in cazul investitiilor sau a revanzarii).

Istoria a demonstrat ca proiectele Wallberg au adus intotdeauna valoare adaugata pentru client.

Prosperitatea comună

Noi urmarim crearea de valoare pentru companie prin crearea de valoare pentru client. Astfel clientul devine partenerul nostru. Acesta este un alt principiu de baza al filosofiei Wallberg.

Mai mult, proiectele Wallberg sunt gandite astfel incat sa creasca valoarea zonei in care sunt construite, sa respecte mediul si sa fie adevarate repere pentru prosperitatea comunitatii.

Proiecte Simbol